#jongeburgersaanhetstuur

Informeer jongeren over de vele activiteiten. Laat ons samenkomen op een zomerbar aan de Plas. Betrek jongeren bij veranderingen. Pak de fietspaden aan en zet de straatlichten ’s nachts terug op. Ondersteun ons bij een straf plan voor een eigen zaak.

Jacob Delabastida, Ward Van Hassel, Yannick Heyligen

Bij anders zitten jongeren mee aan het stuur.

Stem Jacob, Ward en Yannick in de gemeenteraad! Want ze gaan voluit voor:

Goeie promo van jongerenactiviteiten

Verenigingen draaien fantastisch. Ook de Mena organiseert veel. Fuiven, optredens zijn te weinig gekend. Maak goeie promotie van alle jongerenactiviteiten: want daar is ’t plezant en leer je een lief kennen.

Een zomerbar aan de plas

Een zomerbar aan de Plas en toffe dorpspleinen. Plekken voor jongeren om vrienden te ontmoeten. Daar horen picknickbanken, drankmogelijkheid en een waterpartij bij. Laat de activiteiten maar komen: chillen in eigen dorp.

Meer fiets en de straatlichten aan ’s nachts

Betere fietspaden en de straatverlichting terug aan ’s nachts. Meer fietsafdak aan station. En vanuit Werchter makkelijk met de bus naar station Wezemaal, Aarschot en Haacht.

Betrek jongeren bij verandering

Jongeren en volwassen samen laten nadenken en beslissen: dàt is waar we voor gaan. Elke deelgemeente krijgt zijn dorpsraad. Die geeft advies over veranderingen en bepaalt zelf waar 10.000 euro naartoe gaat. Jaarlijks te besteden. Iedereen schuift mee aan tafel en beslist.

Steun voor je eigen zaak

Jonge inwoner en een straf plan voor een eigen zaak? Starten is niet makkelijk met weinig budget. Maak in Rotselaar een ruimte vrij die jonge startende ondernemers tegen lage huurprijs kunnen gebruiken. #steunvoorjongezelfstandigen

Author: andersrotselaar

Share This Post On

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: